Match com recension

Match – Recension 2023

Jag har gjort en utvärdering av webbplatsen Match.com i det här inlägget. Match.com är webbplatsen som recenserats.

Match.com recension

Match – Summering

OmdömeOmdöme 5
MålgruppAlla!
Lanserad2002
Gratis versionJa
Har appJa

Fördelar 👍

 • Bästa dejtingsidan 2023!
 • Många aktiva medlemmar
 • Seriös dejtingsida
 • Swipe-funktion
 • Event-kvällar
 • Modern app

Nackdelar 👎

 • För att kunna kommunicera obegränsat krävs ett Premium-medlemskap

Efter min åsikt är Match den bästa och mest omfattande dejtingsidan för dig som är ute efter något seriöst. Det är helt gratis att bli medlem, och det finns ett stort antal aktiva användare över hela Sverige. Målgruppen är ganska brett, men det finns en god chans för de mellan 25-60 år. För att kunna skicka obegränsat med meddelanden måste man dock ha ett premium-medlemskap, vilket är nackdelen med sajten. Det finns bra swipe- och sökfunktioner som hjälper till att hitta lämpliga partners. Jag rekommenderar att du registrerar dig gratis och kolla om det finns singlar i just din stad. Lycka till!


1. Registrering

Match registrering

Att anmäla sig till Match är lätt och tar bara några minuter. Du fyller först i information om dig själv som ålder och adress. Sedan får du svara på några personliga frågor om dig själv och ditt yttre, så som utseende och intressen:

 • Har du några barn?
 • Föredrar du att bli förälder?
 • Vad har du för slags utbildning?
 • Vilken längd har du?
 • Vilken typ av fysisk form är du i?
 • Vilken längd har ditt hår?

Efter det kommer det att ställas några frågor angående hur du skulle vilja att din ideala dejt skulle se ut. Om du inte önskar att svara på dem finns det alternativet "Jag vill inte svara". Det är helt kostnadsfritt att bli medlem och det enda som behövs är en e-postadress.


2. Pris

Registrering på Match är helt utan kostnad. Om du vill nyttja alla funktioner på sajten bör du dock skaffa ett premium-medlemskap, eller som de själva kallar det, "Prenumerera".

En av de största fördelarna med att vara en betalande medlem är möjligheten att kunna kommunicera utan några gränser på sajten - vilket är avgörande för en dejtingsida. Du kan också se vem som har gillat dig, samt att du inte behöver ta del av annonser. Men det primära är ändå att du kan läsa och skicka obegränsade meddelanden.

Match pris kostnad
VaraktighetTotaltPris/mån
1 månad389 kr389 kr
3 månader747 kr249 kr
6 månader1194 kr199 kr

Om jag ska leta efter något obehagligt med Match, så är det att premium-medlemskapet är något dyrt. Om du väljer ett abonnemang på 6 månader så är priset per månad dock lägre, men totalbeloppet är högre. Du bör fundera över vad som passar dig bäst. Samtidigt, om din drömpartner finns på Match, så är några hundralappar ett mycket litet belopp 😊


3. Funktioner

På Match finns det ett enkelt sätt att få upp potentiella dejtingpartners, som man ska "svajpa" höger eller vänster på. Enligt mig är detta den bästa funktionen på sajten:

Match swipe funktion

De har också en konventionell sökfunktion där du kan hitta andra medlemmar utifrån kriterier som ålder, geografi, längd, hårfärg, ursprung, yrke, personliga värderingar, intressen och mer:

Match sökfunktion

4. App

Match app recension

Match har en otroligt användarvänlig applikation som jag rekommenderar dig att ladda ner. Du har samma möjligheter som om du skulle använda Match i en webbläsare som Safari eller Chrome. Omdömena om appen kan du hitta på App Store eller Google Play:

 • App Store: 3,8/5
 • Google Play: 3,3/5

5. Fejkade profiler

Min erfarenhet är att Match är en av dejtingsidorna som har den minsta andelen av falska användare. Tack vare att alla bilder och presentationer är modererade, minskas även risken för oseriösa och bedrägliga användare.


6. Vanliga frågor

Här svarar jag på några ofta ställda frågor om Match.com.

👍 Hur mycket kostar det att bli medlem på Match.com?

Det är helt utan kostnad att gå med i Match. Att bli en premium-medlem kostar mellan 199 och 389 kr per månad.

👍 Vilka är de bästa sätten att nå Match?

Den lättaste metoden att ta kontakt med Match är att använda kontaktformuläret på deras webbplats, klicka på "Kontakta oss" längst ner och sedan "Kontakta kundtjänst". Alternativt kan du skicka ett mail till support@help.match.se

👍 Vilket antal medlemmar har Match.com?

Sverige uppger att de har över 20 000 aktiva användare per dag.

👍 Hur kan jag stänga av mitt konto hos Match?

Du kan stänga ditt konto mest lätt genom att använda en dator eller webbläsare på mobilen, inte från appen. Gå till din profil, högra hörnet har ett kugghjul. Klicka på det, scrolla ner och välj "Stäng mitt konton". Tyvärr är det inte möjligt att stänga kontot via appen.

👍 Vilka steg behöver jag ta för att avsluta min prenumeration?

Gör inloggning och tryck sedan på "Mitt konto". Nästa steg är att klicka på "Hantera min prenumeration".


7. Sammanfattning

Omdöme 5

Enligt mig är Match en av de bästa dejtingsidorna i Sverige som har massor av användare som är ute efter ett seriöst förhållande. Själva sajten är väldigt modern och lättnavigerad, och den har bra och användbara funktioner. Nackdelen är att premiummedlemskapet kostar, men det är också det som gör att man bara hittar personer som är seriösa i sitt dejtande. Slutsatsen är att oavsett var du bor och hur gammal du är, så bör du ge Match.com en chans. Registrera dig gratis och se vilka potentiella partners som finns i din stad. Lycka till!