Sexchatt

5 bästa webbplatserna för att chatta om sex

På denna blogg skriver jag vanligtvis om dejting, dejtingsidor och hur man lättast kan hitta en partner. I detta inlägg tänker jag dock ta upp ämnet chattar, mer specifikt sexchattar.

Chatting om sex är fortfarande vanligt på internet. Det finns många webbplatser som erbjuder möjligheten att chatta om sex, och nedan har jag listat 5 rekommenderade webbplatser för att göra just det.

Chatta om sex på nätet är inte lätt, och det kommer med vissa nackdelar: det är sällan gratis, och det finns betydligt fler män än kvinnor på de flesta sajter. Det finns också falska användare och robotar. Ett råd är att alltid göra en bedömning av varje sajt, innan du betalar för att bli medlem – tyvärr är det ofta en nödvändighet när det kommer till sexchattsajter idag.

Sajterna som jag listat här nedan har en målgrupp som är svenskspråkig, förutom en som är på engelska.

Lycka till!


1. SpotGee

Spotgee sexdejting
OmdömeOmdöme 5
MålgruppBred
Gratis versionJa
Har appNej

SpotGee är en dejtingsajt som även fungerar som en plattform för sexchatt. Den är ny på marknaden, och det är både lätt och gratis att bli medlem. Det finns ett stort antal användare och flera användbara funktioner. Om du letar efter en bra sexchatt är det här det bästa alternativet!


2. Victoria Milan

Victoria Milan sexchatt
OmdömeOmdöme 4
MålgruppBred
Gratis versionJa
Har appJa

Victoria Milan är ett mycket omtalat nätverk som är fokuserat på sexuell dejting och chatt. Enligt sajten har de mer än 100 000 svenska medlemmar. Det finns dock ingen möjlighet att chatta i rum som på andra webbplatser. Det finns också en applikation för Victoria Milan, som är helt gratis att registrera sig på.


3. Literotica

Literotica sexchatt
OmdömeOmdöme 3
MålgruppBred
Gratis versionJa
Har appNej

Literotica är en webbplats på engelska som erbjuder ett stort utbud av sexberättelser, samt en "vuxen-chatt" som är värt att kolla in. För att få tillgång till chatten måste du bli medlem, men ditt medlemskap måste godkännas innan du kan börja använda sajten.


4. Bodycontact

Bodycontact recension
OmdömeOmdöme 3
MålgruppBred
Gratis versionJa
Har appNej

Bodycontact är en svensk webbplats som syftar till att möjliggöra sexuella träffar. Det är möjligt att chatta med andra som har samma intressen. Det är särskilt användbart för homosexuella män och par som söker män. Tyvärr är det för närvarande (2023) inte möjligt att skapa ett nytt konto på sajten.


5. Sexchatta

Sexchatta sexchatt
OmdömeOmdöme 3
MålgruppBred
Gratis versionJa
Har appNej

På den svenska sajten Sexchatta kan man sexchatta och registreringen är enkel. Även om sajten drivs av donationer, så finns det inte särskilt många funktioner och det finns ganska få användare.


Jag hoppas att den här listan över sexchattar har hjälpt dig. Tänk på att vara försiktig när du delar personliga och kontaktuppgifter med främlingar online. Det finns vissa historier om när sexchattar har tagit överhand…

Om du letar efter ett förhållande bör du ta en titt på min topplista över de bästa dejtingsidorna för 2023.

Önska dig själv lycka till!