Omdöme av Victoria Milan Är 2023

Victoria Milan Recension 2023

In detta inlÀgg har jag gjort en granskning av dejtingsajten Victoria Milan.

Victoria Milan Recension review

Victoria Milan – Summering

OmdömeOmdöme 3
MĂ„lgruppGifta/sexdating
Lanserad2010
Gratis versionJa
Har appJa

Fördelar 👍

 • Sajt för sexdejting
 • Gratis att registrera sig
 • AnvĂ€ndarvĂ€nlig
 • Bra app

Nackdelar 👎

 • För att kunna skicka meddelanden krĂ€vs ett premium-medlemskap
 • FĂ„ anvĂ€ndare i mindre stĂ€der
 • Vissa falska anvĂ€ndare

Victoria Milan Àr en datingsida som Àr avsedd för dig som söker en affÀr och/eller en sexdejt. Den har funnits sedan 2010, och Dominika Peczynski var Sverigechef för sajten under Ären 2011-2014. Om du Àr ute efter en flirt sÄ Àr det ett bra stÀlle att ge chansen. Det finns ett antal anvÀndare i Sverige, och det Àr helt gratis att registrera sig. Dock finns det en del fejka konton pÄ sajten, vilket minskar totalbetyget. Dessutom Àr priset för premium-medlemskap ganska högt. Med det sagt sÄ Àr sajten modern, lÀttnavigerad och har en bra sökfunktion. För att hitta nÄgot kortsiktigt sÄ kan du prova Victoria Milan. Lycka till!


1. Registrering

Registrering hos Victoria Milan Àr lÀtt och kostnadsfritt. Allt man behöver Àr en e-postadress. Den hÀr processen Àr vÀldigt enkel - man bara fyller i nÄgra fÄ uppgifter om sig sjÀlv och vad man söker. NÀr man kommer till frÄgan "Vad söker du?" Àr det fyra olika valmöjligheter:

Victoria Milan Vad söker du registrering
 • NĂ„gonting kortsiktigt
 • NĂ„gonting lĂ„ngsiktigt
 • Det som faller in
 • Bara nyfiken och tittar

Du fÄr ocksÄ svara pÄ frÄgan "Vad gillar du?", dÀr du har möjlighet att vÀlja mellan ett antal olika alternativ:

Victoria Milan vad tÀnder du pÄ

Som avslutning behöver du ange lite information om hur du ser ut; din höjd, vikt, kroppstyp, hÄrfÀrg, ögonfÀrg, ansiktsform och skÀgg:

Victoria Milan ditt utseende

JÀmfört med andra dejtingsajter tar det inte mer Àn 5 minuter att bli medlem hÀr och det Àr förhÄllandevis enkelt och smidigt.


2. Pris

Victoria Milan erbjuder en "freemium"-betalmodell. Det Àr möjligt att anvÀnda delar av sajten helt gratis, men om man vill ha full tillgÄng krÀvs ett premium-medlemskap. Registreringen Àr helt gratis och krÀver ingen betalning, men för att kunna skicka och lÀsa meddelanden krÀvs det att man uppgraderar sitt medlemskap. HÀr Àr priserna för ett premium-medlemskap:

Victoria Milan pris kostnad
Observera att de angivna priserna gÀller per vecka.
VaraktighetTotaltPris/mÄnPris/vecka
3 mÄnader1497 kr499 kr124,75 kr
6 mÄnader2394 kr399 kr99,75 kr
12 mÄnader3588 kr299 kr74,75 kr

Premium-medlemskapet finns i tre olika steg, nÀmligen "Premium Guld", "Premium Platina" och "Premium Diamant". Alla nivÄer tillhandahÄller samma funktioner, men ju lÀngre tid du vÀljer att anvÀnda medlemskapet, desto lÀgre blir den mÄnatliga kostnaden.

Mitt sÀtt att se det Àr att priserna Àr lite vÀl höga, dÀrför skulle jag rekommendera att börja med de mindre kostsamma alternativen. Om du vÀljer ett 12-mÄnadersabonnemang kan du spara nÄgot i mÄnadskostnaden, men det totala beloppet blir högre. Om du inte hittar nÄgon att trÀffa snabbt, eller om det inte finns nÄgra potentiella partners i din stad, kan det vara trÄkigt om du har betalat för flera mÄnader utan att fÄ nÄgot tillbaka.

Som betalande medlem fÄr du tillgÄng till mÄnga funktioner, bland annat att sÀnda och ta emot obegrÀnsat med meddelanden. Andra möjligheter inkluderar att se vem som har gillat och besökt din profil, att frÄga efter privata foton och skicka gÄvor.


3. Funktioner

Victoria Milan har inga ovanliga eller unika egenskaper som skiljer dem frÄn andra. Den huvudsakliga delen av webbplatsen Àr sannolikt "Utvalda anvÀndare" och sökfunktionen. Det Àr genom dessa tvÄ som man hittar andra anvÀndare pÄ sajten:

Victoria Milan bilder

NÀr du anvÀnder sökfunktionen kan du ange olika kriterier som stad, Älder och att filtrera efter andra parametrar som Lenat lÀngd, vikt, livsstil, hÄr, ögon, utseende, sexlust, typ av förhÄllande, personlighet, intressen och annat:

Victoria Milan sökfunktion

NÀr du laddar upp bilder kan du anvÀnda ett inbyggt anonymiseringsverktyg för att göra dem anonym, vilket Àr ett bra tillbehör.


4. App

Victoria Milan app

Victoria Milan har en applikation som erbjuder samma funktioner som deras hemsida. Det kan vara lite enklare att anvÀnda hemsidan, men appen fungerar i stort sett identiskt. Appen finns att hÀmta i bÄde App Store och Google Play.

 • App Store: 2,6/5
 • Google Play: 2,1/5

5. Fejkade profiler

PÄ mÄnga webbplatser som Àr inriktade pÄ otrohet/sexdejting, finns det en del falska profiler. Det finns mÄnga autentiska anvÀndare som Àr verksamma i de flesta svenska stÀder, men det verkar finnas Àven ett antal falska profiler, vilket Àr en av nackdelarna med sajten. Lyckligtvis lÀtt att avgöra vilka anvÀndare som Àr Àkta och vilka som inte Àr det.

Jag Àr inte sÀker pÄ vilken fördelning mellan könen som finns pÄ den hÀr sidan, men liksom mÄnga andra webbplatser Àr det relativt lÀtt för en kvinna att hitta en man för en kort romans.


6. Vanliga frÄgor

HÀr svarar jag pÄ nÄgra vanliga funderingar angÄende Victoria Milan.

👍 Vilket antal medlemmar finns det pĂ„ Victoria Milan?

Victoria Milan hÀvdar att de har över 7 miljoner anvÀndare globalt samt 300 000 i Sverige, men detta bör man ta med en nypa salt.

👍 Hur mycket kostar det att bli medlem hos Victoria Milan?

Att registrera sig som medlem hos Victoria Milan Àr helt gratis. Om du dock vill dra nytta av alla funktioner och förmÄner som sajten erbjuder sÄ krÀvs ett premium-medlemskap som har en mÄnadsavgift mellan 299 - 499 kr.

👍 Är det nĂ„gon bonuskod tillgĂ€nglig?

NÀr du registrerar dig som betalande medlem har du möjlighet att ange en bonuskod. Den aktuella rabattkoden ger dig 10% reducerat pris.

👍 Vilken person Ă€r skaparen av Victoria Milan?

Sigurd Vedal, en norrman, Àr skaparen av Victoria Milan.


7. Sammanfattning

Omdöme 3

Slutligen, om du letar efter en affÀr/sextrÀff bör du ge Victoria Milan en chans. Det Àr en modern webbplats med mÄnga medlemmar och en avancerad sökfunktion som lÄter dig filtrera efter flera variabler. Kom dock ihÄg att vara uppmÀrksam pÄ falska anvÀndare. Registrera dig gratis, kolla igenom utbudet i ditt omrÄde, och bli betalande medlem endast nÀr du hittar nÄgon som verkar seriös. Lycka till!